Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

No video feed after crash.

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by d4ddyo, May 5, 2014.

  1. d4ddyo

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Messages:
    889
    Likes Received:
    0
    I crashed and no video feed. I get iOSD info but no video from gopro. GoPro works fine.

    The ribbon cable from inside phantom to the gimbal/FPV Hub looks damaged. Could this be my issue and is it easy to replace?
     

    Attached Files:

  2. d4ddyo

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Messages:
    889
    Likes Received:
    0
    i didn't mention there is a nick in the cam bus cable.
     
  3. madsonp

    Joined:
    Apr 26, 2014
    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Location:
    Montana U.S.A.
    with out being able to take a closer look, it looks like to one cable from the gimbal in your photo has one lead that's punctured completely through. I'd say replacing that cable would be a real good place to start.
     
  4. d4ddyo

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Messages:
    889
    Likes Received:
    0
    if you noticed that's the ribbon cable that goes directly from inside the P2 to the gimbal... is that hard to replace ?
     
  5. ianwood

    ianwood Taco Wrangler
    Staff Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    4,932
    Likes Received:
    1,810
    Location:
    Lost Angeles
    That cable is damaged and needs to be replaced or repaired.
     
  6. d4ddyo

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Messages:
    889
    Likes Received:
    0

    It carries the video to the hub/phantom/tx?

    Is it just a plug in type or do i need to solder... does anyone know where i can get the part?