Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

NO SPEED, ALTITUDE, BATTERY, or GPS data displayed on screen

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Help' started by JB7000, Jan 24, 2016.

  1. JB7000

    Joined:
    Jan 24, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey guys,
    I am new to the Phantom community. I recently had installed everything on my iPhone but the GPS, speed, altitude and battery voltage are not working on my iPhone screen. Everything else seems to work fine. I have tried reinstalling the app, updating the firmware etc. Does anybody have any suggestions????
     
  2. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    7,754
    Likes Received:
    3,466
    Check the three cables that come down from the Phantom and lead into the top of the gimbal base.
    One is probably not snug in its connected.
     
    Mako79 likes this.
  3. RoyVa

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Messages:
    2,246
    Likes Received:
    449
    Location:
    Virginia
    Ok, sorry I have to ask.
    Did you connect your phone to the Phantom SID wifi. And it says connected?
     
  4. JB7000

    Joined:
    Jan 24, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Boom!!! It was a loose cable below the gimble. Thank you so much!!!
     
  5. snowfreek

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Where was this loose cable? I have the exact problem. The only thing I can see is the battery life of my wifi extender.
     
  6. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,418
    Likes Received:
    568
    Location:
    Sydney Australia
    Its the 3 sets of grey wire that comes from the p2 down to the gimbal board . The culprit is the usually the 4pin clip in cable.