Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Advanced No Signal - P3A thinks its P3Pand possible firmware issue

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by mahakaal, Jun 23, 2016.

  1. mahakaal

    Joined:
    Jun 23, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Hello,

    Been browsing the forums for a few days however have had little luck in finding a solution so here goes:

    My drone crashed a couple of weeks ago which led to a slightly bent roll-arm but everything else was fine, including camera, signal to app, body etc. I replaced the roll-arm a few days back, as well as the flex cable coz the original was looking a little raggedy, and now I get no video feed on my device and the aircraft thinks it's a Pro and not Advanced, with no option to change the aircraft in the DJI Go App.

    I've made sure all cables are seated properly - gimbal boots up just fine. I can fly the quad but have no video feed on my HTC M9. Another side issue is the new firmware upgrade. The aircraft isn't creating a text file however it is creating two BIN files : UserSetting and CalibrationData. The gimbal lights will flash red/green like it's trying to upgrade but after a while it just flashes green. And there's no beeping sound during the upgrade like there normally would.

    Any help is appreciated. Thanks.
     
  2. mahakaal

    Joined:
    Jun 23, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
Loading...
Similar Threads - Signal P3A thinks Forum Date
Airdata - signal strength score 0 / P3A Flight Data Analysis May 13, 2017
New P3A - Opinion on signal quality Pro/Adv Discussion Sep 21, 2016
P3a no signal twice today Pro/Adv Discussion Aug 26, 2016
P3A Weak Signal on Startup Pro/Adv Discussion Jul 2, 2016
P3A SIGNAL LOST at 1500m for 1m21s but RTH not initiated? Pro/Adv Discussion May 17, 2016