Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

No Picture in Phone App - Vision 2 +

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Help' started by brawnstone, Jun 1, 2014.

  1. brawnstone

    Joined:
    Jun 1, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello

    Anyone have a clue?

    Everything connects fine, I can see the wifi connection etc.

    The issue is when I open the software on the phone I don't get a picture, the camera will not move and it doesn't know my altitude... distance etc. It even says no SD card found when I click picture video etc.

    I have tried:

    + Rebooting a gazillion times (everything)
    + Re-updated every firmware it would allow me to
    + Uninstalled and re-installed the app on THREE (3) different phones
    + I've even re-set one phone back to factory settings - Uhggg

    Note: The gimbal seems to work fine - It moves during boot up etc.

    Thanks in advance - Going Bonkers
     
  2. Mayedb

    Joined:
    May 30, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    hi,

    i recently had the same issue.

    tried everything but no good results.

    took it back to the authorized dealer and they replaced it for me on the spot.

    i guess its a common issue and they already know that it cant be fixed .
     
  3. brawnstone

    Joined:
    Jun 1, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for the reply

    The strange thing is...sometimes it will connect...but most of the time it doesnt. Did yours do that too?
     
  4. Mayedb

    Joined:
    May 30, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Yes it kept doing that until it turned black forever ... I guess it has to do with the bew update and it fries the part reaponsabile for the fpv