Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

No Live Video coming from Vision2+

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by Hack61, Jul 28, 2014.

  1. Hack61

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    Galloway Township, NJ
    Anyone experiencing not being able to get live video from Phantom 2 vision+,, tried different phones with the updated app you can take pics and video copter fly's great but not able to see live view, newest firmware on unit, never had a crash checked all connections with no luck.
    also did a re-binding still nothing.
    anyone who has experienced this or anyone with any suggestions.

    Thanks

    Kurt
     
  2. slothead

    Joined:
    Jun 14, 2014
    Messages:
    485
    Likes Received:
    2
    Location:
    Frederick, MD, USA
    This may be a dumb question, but you are connecting to the Phantom SSID in wifi before starting the app right?
     
  3. Camicus

    Joined:
    Jul 19, 2014
    Messages:
    46
    Likes Received:
    1
    When you say you checked all connections, did you physically check them or just visually? The cable that supplies the feed on the gimbal side looked to be seated when I received my Vision+ 2 weeks ago, and I like you, could not get any feed. I took a small flat head screwdriver and gently pressed on the plastic end just to make sure. Sure enough, it moved just a hair and that solved it for me. I hope this alleviates your problem as well.


    Cameron
     
  4. nedro018

    Joined:
    Jul 7, 2014
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Does the video drop after say2 min?

    When did you buy it?
     
  5. Hack61

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    Galloway Township, NJ
    I'm connecting the to the Phanton SSID first, the second question yes i broke apart the case and physically checked connections especially the antenna. id did not break down the Gimbal i guess that would be next and lastly it will not even come up with video from the get go.
    its frustrating.
     
  6. Camicus

    Joined:
    Jul 19, 2014
    Messages:
    46
    Likes Received:
    1

    I didn't break anything apart, just checked the ribbon cable going into the gimbal that is responsible for the feed. I had the "camera not connected" or whatever it states message until I snugged said cable. It has worked flawlessly since. Are you at least getting the green light showing connection in the app minus the actual feed?

    Edit: to clarify, it's the cable that is right above the lens going into the gimbal.
     
  7. DiegoF

    Joined:
    Jan 16, 2014
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Can you try to update the new firmware and see if the issue is fixed...
    i have the same problem but unfrotunately yesterday i sent to assistance my phantom
    Thankyou
     
  8. Hack61

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    Galloway Township, NJ
    I did the most recent update but still nothing.
     
  9. DiegoF

    Joined:
    Jan 16, 2014
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    3.06 firmware?