Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

No gps signal

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by michael Burgess, May 14, 2016.

  1. michael Burgess

    Joined:
    May 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Does anyone no why I'm only getting gps signal on the app when I hold the antenna then as soon as I let go it goes of and loses signal
     
  2. Fly Dawg

    Joined:
    Apr 29, 2016
    Messages:
    119
    Likes Received:
    42
    Location:
    Watkinsville, Georgia
    Sounds like a bad ground in the Antenna or internally to the RC.
     
  3. Tony B

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    162
    Likes Received:
    43
    maybe open it up and check the connections..?
     
  4. Fly Dawg

    Joined:
    Apr 29, 2016
    Messages:
    119
    Likes Received:
    42
    Location:
    Watkinsville, Georgia
    Open it as a last resort. Does it do this with both antenna's?
     
  5. michael Burgess

    Joined:
    May 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I've only got one antenna it's the phantom standard 3, and I don't want to open it what if I brake it lol
     
  6. Mark The Droner

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    3,963
    Likes Received:
    1,158
    Location:
    Brookeville, MD, USA
    Something about this thread doesn't make sense. Maybe the OP could be a little more specific about what exactly is happening before and after he grasps onto his RC antenna.
     
    dirkclod likes this.
  7. firestars

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    93
    Likes Received:
    25
    OP has made that more than clear from what o can see.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app