Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

No connection naza and transmitter

Discussion in 'Phantom FC40 Help' started by barnan, May 5, 2016.

  1. barnan

    Joined:
    Oct 19, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    9
    Location:
    belgium
    Hello,
    After last flight, after 20m my fc40 automatic go into connection failure.
    After opening the transmitter, i saw my antenna was broken.
    I orderd a new one.
    A replaced the new antenna, put my fc 40 on, and had no connection. I connect with naza, but now this wont connect with the internet and bird. It ask my name and pasword. Even after a new installation, it keep asking my name and pasword. The program stopped by djy?????
    After starting my bird it keep flassing yellow, so no connection with transmitter.
    I look for the reciever module, and there is no led lighting up, even if i press the button for a few seconds. Is this normal????
    Is my reciever module broken, or my transmitter module?
    Can enyone help my whats wrong !!!
    thanks
     
  2. rattydude77

    Joined:
    Mar 27, 2014
    Messages:
    133
    Likes Received:
    12
    Location:
    liverpool ny
    Did you ever figure out the prob
     
  3. barnan

    Joined:
    Oct 19, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    9
    Location:
    belgium
    No, i think my recieverboard is broken (strange, why suddenly), i orderd a new one, but still waiting.
    Called dji online, dont understand also, said to send it to them, the phantom.
     
  4. JD.

    JD.

    Joined:
    Apr 25, 2016
    Messages:
    31
    Likes Received:
    3