Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

New problem!

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Charles Winiarski, Oct 11, 2015.

  1. Charles Winiarski

    Joined:
    Jun 17, 2015
    Messages:
    40
    Likes Received:
    20
    With more than 100 flawless flights, I took a couple of weeks off, and then went for a flight tonight. Fully charged, batteries on iPad, controller, and battery. At start up, funny clicking noises coming from the camera, but green lights all the way around.

    The camera / gimbal is offset, by about 45 degrees to the left. Has anyone else seen this??

    Thanks.
     
  2. suprsprm

    Joined:
    Jul 19, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    11
    Sounds like you have a screw loose.
     
    Jbundy63 likes this.
  3. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    567
    Location:
    Sydney Australia
    Screw loose.
    From the gimbal board down is the "I" Beam arm. At the top this arm, opposite side of the flex cable is a hidden grub hex screw (1.5mm me thinks). Tighten this against the flat side of the D shaft.
     
    Jbundy63, Mike Mauk and Oso like this.
  4. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    ?There are numerous posts and pictures in the threads that deal with this issue.
     
    Jbundy63 likes this.
  5. Charles Winiarski

    Joined:
    Jun 17, 2015
    Messages:
    40
    Likes Received:
    20
    Was definetly a screw loose! Thanks guys!
     
    bobmyers and Jbundy63 like this.
  6. RedHotPoker

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    3,972
    Likes Received:
    1,365
    Location:
    Edmonton Alberta
    Well screw that!! Get out and fly. ;-)

    RedHotPoker