Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

  1. KingDad1985

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    588
    Likes Received:
    72
    I exchanged my P4 for another one since it was defective and I want to know if I fly it using the same account on dji go will it reset my data or just add data and merge the data from old p4 and new p4. I want to start clean with new p4 as to keep track of time and distance just for this P4. Thank you
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,866
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
    The data for each aircraft is tracked separately. When you setup your new P4, DJI GO should prompt you to register it (just like you did last time).
     
  3. KingDad1985

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    588
    Likes Received:
    72
    Ok so when I turn everything on and connect device ,load dji go app it will prompt me to register it?
     
  4. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,866
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
  5. KingDad1985

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    588
    Likes Received:
    72
    Thank you. I finished updating and calibrating through computer screen but it's blowing pretty bad outside about 25 with 35 gusts. So Hopefully it dies down soon so I can get this new guy in the air!