Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

New P3PRO will not activate

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by keevan, Sep 15, 2016.

  1. keevan

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    New P3 pro repeatedly fails to activate, says "server back fail", contact dji.
     
  2. RedHotPoker

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    3,974
    Likes Received:
    1,367
    Location:
    Edmonton Alberta
    I don't know if some of these recent errors are being created by new firmware updates, but I have been hearing about previously unheard of ones, lately.
    That is certainly one I had never heard of before today.

    RedHotPoker
     
  3. ElGuapo

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Messages:
    684
    Likes Received:
    204
    Location:
    Burbank, CA
    I am in the technology field, no internet connection will generate that error. I saw this once on a friend of mine's drone, he did not have internet connection thru his wifi enabled device.
    I tried to browse the internet from his house and no connection, so rebooted the modem and router the activation worked like a charm.
     
  4. keevan

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    Thanks for the comeback. My internet is by Bell turbo hub and not the best. I will try again later.
     
Loading...
Similar Threads - P3PRO activate Forum Date
Professional P3Pro Video Shakes Only to the Left Phantom 3 Help Jun 10, 2017
P3Pro repair - got a refurb Pro/Adv Discussion May 29, 2017
Need P3Pro Main board and camera Classifieds May 22, 2017
Want To Buy Used P3A or P3Pro Classifieds May 18, 2017
Djigo4 thinks my P4 is a P3Pro Phantom 4 Help May 14, 2017