Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

New light bridge installed

Discussion in 'DJI Lightbridge' started by grmstudio, Jun 18, 2014.

  1. grmstudio

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Just installed light bridge took it for a flight for the first time it descended on it it's own into some trees. Also notice freezing of the hdmi video.
     
  2. lucid111

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    On a Phantom 2? - Check the placement of your antennas and make sure your app is set to automatic channel. The antennas should not touch or cross at all. I taped mine pretty good and it flies well.
     
  3. grmstudio

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yes phantom2 and thank you. That was the first time a situation happened like that.
    DJI Phantom 2
    Zenmuse H3-3D gimbal
    DJI Lightbridge
    Futaba 14SG Remote
    GoPro Hero 3 Black+
     
  4. nowsay

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    you are in fact using that Futaba with this setup correct? can't use white remote phantom comes with
     
  5. grmstudio

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Oh yes, followed each and every step carefully.
     
  6. sar104

    Joined:
    Mar 22, 2014
    Messages:
    1,265
    Likes Received:
    245
    Location:
    Los Alamos, NM.
    GoPro wifi turned off, I assume?