Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Motors won't start

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Javier de la Riva, Oct 29, 2015.

  1. Javier de la Riva

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Hi I have had my PV2+ for a year now and have flown it quite a lot, do repairs like changing ESCs, motors and so on. I had a little crash the other day and became unable to connect to the camera frrm my andoid. I fixed it with IMU's, and advanced calibration, software update and now everything works ok except the motors won't start with CSC on the RC. I note that when move the left stick left or right the camera slightly moves left and or right???

    Thanks for any help
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,870
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
    Try calibrating your remote controller like this:

     
  3. Javier de la Riva

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Thank you very much msinger I did everything as suggested in your video but still same results...
     
  4. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,870
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
    From what you're describing, it sounds like your remote controller is not calibrated properly. Try going through the steps in the above video once more. Make sure you follow them exactly.
     
  5. Javier de la Riva

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I'll try thanks