Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Missing screws? Or is this normal?

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by Brammo, Sep 13, 2014.

  1. Brammo

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
  2. IrishSights

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    1,410
    Likes Received:
    37
    Location:
    Bangor, Northern Ireland, UK
    Sorry I get a 404 error from your link
     
  3. HarryT

    Joined:
    Aug 4, 2014
    Messages:
    622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Warrington, UK
    That's definitely not normal - there should be four screws in each motor. Did you buy your P2 new or used? I'd suggest complaining to whoever you bought it from.
     
  4. Brammo

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    [​IMG]
     
  5. IrishSights

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    1,410
    Likes Received:
    37
    Location:
    Bangor, Northern Ireland, UK
    There should be 4 in each motor!
     
  6. Brammo

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    I thought so - seemed odd that they would only put two in there. Thanks guys.
     
  7. FedeVision

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    228
    Likes Received:
    3
    Location:
    San Jose, Costa Rica
    Did you check without props that your motors works?
    Seems like somebody took prop guards off and forgot to put the right screws back on.
    Maybe would be a good idea to video a test just in case.

    GL
     
  8. Brammo

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Yeah I thought the same thing. The motors work fine and I've seen it flying. Fortunately I had purchased a spare screw pack a few weeks ago :)