Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Standard Losing Video Feed In Flight

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Sindicate, Jun 8, 2016.

  1. Sindicate

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I have a phantom 3 standard and i have been having an issue with my video feed while flying. I will get like 300 feet out, 100 feet up and suddenly i get a "NO SIGNAL" in red at the top status bar that is normally green. When this happens, i lose my video feed, and it comes back a few seconds later. If i am recording my phone goes crazy stoping and starting the record while the video feed is not up. It is very frustrating! i have tried everything. re linking RC, imu calibration, airplane mode on my phone. My phone is a Galaxy S7
     
  2. bbfpv

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    3,751
    Likes Received:
    1,093
    Location:
    Long Island, NY
    Search Results for Query: p3s no signal | DJI Phantom Drone Forum
     
  3. Sindicate

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I used the search function to no real fix. Is there anyone having this issue?
     
  4. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    2,660
    Likes Received:
    369
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031
    How long have you had your P3S, and did you ever see it work better than now?
    I assume if you are taking video, the video on the sd card is good?
     
  5. douglas perry

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have a p3p that lost video feed and the gimbal goes limp after it,s start up. dose anyone know whats going on.
     
  6. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    2,660
    Likes Received:
    369
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031