Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

  1. mluc

    Joined:
    Oct 10, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi guys, I have problems with the live video on my iPad (in iPhone 6 the problem is the same). I attached a link to a screenshot where you can see the problem. The video saved
    on the memory card is perfect, not so when I see it on my ipad. With Litchi also malfunctioned. How can I solve that?

    [​IMG]



    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  2. mluc

    Joined:
    Oct 10, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
  3. Dinerve

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    297
    Likes Received:
    95
    Hey, if you are playing videos from the iPad/iPhone what you're seeing is a cache from your livefeed which low res (720p) and any interference that occurred during flight until you either download the videos to your editor (if it's like the pics, haven't tried with vids so it's a guess)or read them off the sd card.

    So this is normal.


    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
  4. Dinerve

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    297
    Likes Received:
    95
    Oh sorry hadn't looked at the screenshot, although over small surfaces, it may look like overexposure bars, head below for more info:


    Did you turn off the "Over Exposure Warning" setting in DJI GO? (Credit goes to msinger)


    http://www.phantompilots.com/index.php?posts/958122/

    EDIT: Actually the more I look at your pic, the more odd I find it, perhaps some weird interference, have you tried moving the bird around and move the controller a bit further away?

    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
  5. jwt873

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    311
    Likes Received:
    112
    Location:
    Woodlands, MB Canada
    I'm not sure what I'm looking at. The screen capture looks OK except for the red on your arm. But could that be from the red lights on the front of the Phantom?

    You should describe what's wrong with your live video and perhaps post a screen capture of what you see when in flight.
     
  6. Dinerve

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    297
    Likes Received:
    95
    Oh well, I guess he came in, demanded an answer within the hour, went back and solved it and has been flying ever since!


    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
  7. RémyHeli

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    428
    Likes Received:
    61
    jwt873, see ie artefacts on shoulder, typically interference related.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  8. mluc

    Joined:
    Oct 10, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thanks for your answers. The problem persists, soon upload a video.
     
  9. calvin_jan

    Joined:
    Sep 25, 2016
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    Location:
    Suriname
    The red on arms are forward leds reflection? The shirt over exposure warning on?


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  10. RémyHeli

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    428
    Likes Received:
    61
    Red arm: Yes, possibly front leds.
    Over exposure: No, would be zebra, not flat patches.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  11. RémyHeli

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    428
    Likes Received:
    61
    Suggest you do the video outside in normal flight conditions. The picture you posted is a mix of things.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  12. mluc

    Joined:
    Oct 10, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    This is the video
    In all flight conditions the problem is the same

    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  13. Dinerve

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    297
    Likes Received:
    95
    This is very odd, potentially a loose ribbon cable or something, I'd contact DJI if I had that, doesn't look like an odd setting to me.
     
  14. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    663
    Likes Received:
    195
    Try do a factory reset.


    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
  15. mluc

    Joined:
    Oct 10, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    <br class="Apple-interchange-newline"><div id="inner-editor"></div>

    how I do this?
    I've done downgrade of the aircraft and RC
     
  16. RémyHeli

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    428
    Likes Received:
    61
    In camera settings have you tried to reset camera to defaults settings


    Sent from my iPhone using PhantomPilots