Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Litchi issue switching from video to stills

Discussion in 'General Discussion' started by bkushner, Sep 22, 2016.

  1. bkushner

    Joined:
    Jun 16, 2016
    Messages:
    337
    Likes Received:
    55
    Location:
    New Jersey
    Is anyone else having problems with litchi where if your in camera and you slide for video it won't take. You have to slide several times to get it to take. This happens both on my P3P and my P4

    Thanks.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  2. GMack

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    572
    Likes Received:
    147
    Actually, I have that problem in the DJI Go app as well so it might not be entirely a Litchi issue (I don't have Litchi either.). Sometimes even the Color settings do not take on the first try and I have to select some other one and go back and hit the one I wanted again to make it change. Sometimes I have to slide the pullout Menu out and select Movie or Camera there too and then repeat that step in the main window too.
     
    bkushner likes this.
  3. Sagebrush

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    550
    Likes Received:
    155
    I use Litchi a lot and use the buttons on my controller. I use a Hoodman so it's much easier for me to just hit the switches. Never fails.

    SB
     
  4. bkushner

    Joined:
    Jun 16, 2016
    Messages:
    337
    Likes Received:
    55
    Location:
    New Jersey
    I have the issue with the buttons on controller as well. I click and click and sometimes it's many tries before it works.
     
  5. Flipsonic

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    321
    Likes Received:
    75
    Location:
    San Francisco Bay Area
    Might be related to the device you are using.


    Sent from my iPad using PhantomPilots