Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Link light red

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by tonyt76, Mar 11, 2016.

  1. tonyt76

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    632
    Likes Received:
    81
    I bought a controller on eBay advertised as 'new'. When I link it to my p3s it links, but the link light on my aircraft stays red. I can't control the gimbal or motors and the red banner in DJI go says RC signal lost but I see fpv.

    Has anyone else had this problem? Is there a way to fix it?


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. MarqueGlisson

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    4
    Location:
    Pacifica, Ca.
    Was this a standard remote (Single antenna and wifi ) and not a P3P or P3A remote (2 Antennas light bridge)
     
  3. tonyt76

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    632
    Likes Received:
    81
    It is a standard remote.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  4. MarqueGlisson

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    4
    Location:
    Pacifica, Ca.
    is the DJI app updated? and your tablet as well - mostly DJI app try that, I had the same problem, both my iPad and DJI app needed updating an perfection right after that, I must have restarted 5-6 times but it just wouldn't work right until all my stuff was given that attention.
     
  5. MarqueGlisson

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    4
    Location:
    Pacifica, Ca.
    Did you do this?
     
  6. tonyt76

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    632
    Likes Received:
    81
    Yes I did


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  7. ryantrax

    Joined:
    Jul 14, 2015
    Messages:
    795
    Likes Received:
    179
    Location:
    Xenia, Ohio
    What does DJI Go say about the firmware? Same version as what is on the aircraft? Does it need updated?