Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

just got a nvidia shield and can't connect camera

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Lgibson100, Jun 5, 2015.

  1. Lgibson100

    Joined:
    Jan 13, 2015
    Messages:
    57
    Likes Received:
    14
    My p3 has been working on ios app and android note-3. I just got the shield but can't connect camera.
    The p3 is connected to the pilot app and says ready to fly, but no camera.
    Any help out there.
    Thanks
     
  2. jlo

    jlo

    Joined:
    May 17, 2015
    Messages:
    479
    Likes Received:
    213
    Location:
    FL
    I've read that you have to put android in developer mode and enable usb debugging.
     
  3. Lgibson100

    Joined:
    Jan 13, 2015
    Messages:
    57
    Likes Received:
    14
    Im still looking for settings
     
  4. jlo

    jlo

    Joined:
    May 17, 2015
    Messages:
    479
    Likes Received:
    213
    Location:
    FL
  5. mikev10

    Joined:
    Apr 29, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    I had the same problem a few weeks ago when I bought my shield. When I downloaded the App at the play store it wasn't the latest version. I had to go to the DJI site to get it. Not sure if this is your problem or not, but just make sure you have the latest app version.
     
  6. Cyclone

    Joined:
    Feb 1, 2014
    Messages:
    549
    Likes Received:
    130
    Location:
    Essex, UK
    I got my shield today, and when I connected it to the tx it asked me if I wanted to turn on debugging. Worked a treat straight away when it was.
     
  7. Lgibson100

    Joined:
    Jan 13, 2015
    Messages:
    57
    Likes Received:
    14
    jlo likes this.
  8. jlo

    jlo

    Joined:
    May 17, 2015
    Messages:
    479
    Likes Received:
    213
    Location:
    FL
    No problem friend. Happy flying. :)
     
    Lgibson100 likes this.