Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Ipad 2??

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by jmh600, Jun 4, 2015.

  1. jmh600

    Joined:
    May 14, 2015
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Ok is there anyway to make the iPad 2 work with the p3 advanced? I don't really care so much about it being 1080 or not. I'm hoping somebody smarter than me knows some way to cheat the system
     
  2. RC Geeks

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    6
    Hey there, not as far as I know I'm afraid!
     
  3. duse500

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    221
    Likes Received:
    30
    Hummm,Maybe I don't understand the question?
    I have an Ipad 2 and it works with the P3P, why wouldn't it work with the P3A?
     
  4. RC Geeks

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    6
    I assume the poster is referring to the first iPad 2, not the iPad 2 Air.
     
  5. Bambola

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    117
    Likes Received:
    33
    Location:
    Suffolk UK
    Hi
    When I try to download the pilot app on my 2 it says not compatible- very frustrating as will have to spend more money on a new tablet
     
  6. jmh600

    Joined:
    May 14, 2015
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Right.. Not iPad 2 air... So I guess this is impossible..
     
  7. RC Geeks

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    6
    I'm afraid so.
     
  8. duse500

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    221
    Likes Received:
    30
    Duhhh,Thanks for clearing that up,I didn't know there was an IPad 2 and a IPad 2 Air.
    I had to check mine to see what its was,,,:confused:IPad 2 Air.
     
  9. Memtenn60

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    118
    Likes Received:
    10
    I too have an iPad2, have tried almost everything but it is not compatible. I called dealer , DJI, &Apple. All say NO, not compatible. My dealer said all their guys use the NVIDIA Shield because it is a gamers tablet and has faster processor. I ordered one from Amazon yesterday $299. Hope this solves my issues.