Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

In neeed of some help, please. Much appreciated.

Discussion in 'Phantom 1 Help' started by aka19er, Jul 23, 2016.

Tags:
  1. aka19er

    Joined:
    Aug 9, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I had to replace the wire coming from the main board. Re-soldered new connection back into place. Decided to paint the shell while it was open. I proceed to unmount everything inside . Painted and then put back together. Only now when I try and power up DJI PH 1 bbbbp sounds off then blinks red, green, yellow like normal. Then the lights go out. Seems to power down only a red light inside is now on and it glows constantly.
    Anyone have any experience with these symptoms? Thanks.
     
    #1 aka19er, Jul 23, 2016
    Last edited: Jul 23, 2016
  2. daveloves

    Joined:
    Oct 19, 2015
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Location:
    South Jersey
    Did it work correctly before? Sounds like some connections may have been crossed or miss placed.
     
  3. efer

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    What colour paint did you use?


    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
  4. gianni_BT

    Joined:
    Jun 24, 2015
    Messages:
    128
    Likes Received:
    14
    Location:
    Tradate(VA).Italy
    Are you sure you did not mount the cover reversed(front should be opposite to the LED)? And in case you unmounted the GPS, is the arrow printed on the GPS oriented to the nose of the quad?
     
  5. rattydude77

    Joined:
    Mar 27, 2014
    Messages:
    133
    Likes Received:
    12
    Location:
    liverpool ny
    The stripes on the arms should match to
     
  6. pietpukje

    Joined:
    Mar 7, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    3
    red light inside is that the phantom is not connected to the remote controller.
    did you connect the cable from the receiver print good ( right port ,upside down) in the naza module?
    try to bind the phantom and the controller again.
    and did you use paint without lead in it? or else you get gps problems