Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

ImmersionRC uno rx

Discussion in 'General Discussion' started by jgrissom91, Mar 8, 2014.

  1. jgrissom91

    Joined:
    Feb 10, 2014
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    I got my ImmersionRC uno rx and I'm trying to pair it up with my ImmersionRC tx. Not sure how to do it. When I hooked everything up, I was thinking it would work. Seems like the they are perhaps not on the same band. How do I configure the two to communicate?
     
  2. 2trickpony

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    448
    Likes Received:
    8
    Location:
    Aberdeenshire, Scotland
    You dont really "pair" them up. All you need to do is keep pressing the little button on the Uno until it hits the same channel as the TX.
    If this doesnt work, try changing the channel on the TX by setting the little DIP switches on it. It tells you which settings are for which channel on the back of the box it came in. I presume you have the 600mW TX?
     

    Attached Files:

  3. jgrissom91

    Joined:
    Feb 10, 2014
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Well, mine does not work. I have tried every possible combination of on/off on the 3 switches on the vtx (immersionrc 600 mW) with every channel on the vrx (immersionrc uno v2) and all I can see is various stages of a scrambled picture. Perhaps I have a bad receiver.
     
  4. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    Are both your camera and your monitor set for NTSC?

    What monitor are you using?

    Can you take a pic of the best image you do get?
     
  5. jgrissom91

    Joined:
    Feb 10, 2014
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Got it to work. Believe it, or not, I had a bad video cable.