Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

How to get Windows 10 to work with naza

Discussion in 'Phantom 1 Discussion' started by MauTech, Jul 9, 2016.

  1. MauTech

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    56
    Likes Received:
    10
    ImageUploadedByPhantomPilots1468079472.882770.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079492.881436.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079514.632048.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079586.798095.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079641.330855.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079685.014519.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079733.914371.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079800.897974.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1468079820.565336.jpg

    Hope this helps
     
    #1 MauTech, Jul 9, 2016
    Last edited: Jul 15, 2016
    blmptek likes this.
  2. rebelyellNC

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    245
    Likes Received:
    34
    Location:
    White Oak, NC USA
    Hey Mau, thanks for this info. I had seen where a number of folks had problems with Win 10 and DJI. Some suggested rolling the system date back to 2015, but I never tried that. Been flying since 2014, so most of my settings are settled in by now. However, I will keep this for future reference. Thanks for taking the time to iron this out for us...
     
  3. MauTech

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    56
    Likes Received:
    10
    No problem, had to do this on my new laptop haha