Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

How do I connect the Zenmuse Gimbal directly to my 600mw FPV

Discussion in 'Zenmuse H3-2D GoPro Gimbal' started by MikeyMinimo, Jul 5, 2013.

  1. MikeyMinimo

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I'm trying to find out what cable i need to purchase in order to get the my Fatshark 600mw transmitter directly to my zenmuse gimbal. Anyone know what extra stuff I need to purchase?
     

    Attached Files:

  2. Gizmo3000

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    1,859
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sherman Oaks, CA
    Re: How do I connect the Zenmuse Gimbal directly to my 600mw

    Did it not come with a Video-out cable to plug into it?

    looks like a standard 3-contact plug
     
  3. MikeyMinimo

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Re: How do I connect the Zenmuse Gimbal directly to my 600mw

    it looks like i'm going to have to make my own. :/
     
  4. Adam

    Joined:
    Dec 8, 2012
    Messages:
    440
    Likes Received:
    18
    Re: How do I connect the Zenmuse Gimbal directly to my 600mw

    Pretty simple, I just took cable that DJI includes with the Zenmuse, soldered yellow (video signal) to the yellow of my video transmitter and black (ground) to the black of my video transmitter.
     
  5. flymovies

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Re: How do I connect the Zenmuse Gimbal directly to my 600mw

    I believe you are talking about the ImmersionRC transmitter. My dealer soldered a cable for me, but that did not work. Here is how to do it: Neglect the red wire (12V) and the black wire (ground) coming from the open cable from the GCU. Just take the yellow cable and connect it to the five-pole cable (spare) that came with the immersion rc. Then take the power from where you took it before (e.g. aux power in the Phantom) Do not try to power your fpv from the gcu, because that doesnt work for some reason. Just use *only* the yellow cable from the GCU - that is the trick!