Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Hola a Todos! :-)

Discussion in 'Phantom 1 Help' started by wantedcowboy777, Sep 23, 2013.

  1. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    :D
    I did the 4.0 upgrade
    And all I can hear on my RC is beeps'' :(
    I can't calibrate.
    I have a green solid light all the time on the phantom
    And de software said something a bout my throtles axels been not in the range for calibrate.
    I'm very new on this please be patience with this mexican''' : :D
     
  2. jumanoc

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    700
    Likes Received:
    8
    After upgrade, you MUST do these:

    1) Download and Import Defalt Phanto Parameters
    2) Repower
    3) Do Advanced IMU calibration
    4) Repower
    5) Go to Field and do Compass 360° calibration.

    If your TX still beeping, ensure left stick (throttle) if down and you have charged batteries in your TX.
     
  3. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    GRACIAS Amigo'
    Do I have to do that with the drone on??
    Its like I DONT get that clear on any video I search.
    So, I did import those files and it seems that does nothing'
    It just freeze, very weird'
    But I really appreciate YOURE help'
    I will step by step and keep trying what you said''
    GRACIAS . :D
     
  4. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    OK.
    I was not able to recalibrate the Rc.
    I cannot download the DJI software because they DONT have app for MAC
    So I have to wait for my friend to help me with that issue
    And I try to calibrate and power circles as you sujest
    And error 29 keeps coming out
    Tx situation'''
    Please somebody help me!!!! :D
     
  5. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    OK I import the parameters EL ready
    My ROC is not beeping and I think I did calibrate everything
    Except x1 and x2
    The other side is perfect
    Any help??
    I have green solid light on the phamtom
     
  6. jumanoc

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    700
    Likes Received:
    8
    Solid green light or blinking green ?

    If it is blink GREEN only, you're ready to fly.

    Check the LED table for be sure it is OK:

    [​IMG]

    For starting motors, you have to move both sticks down center or down left at the same time:

    [​IMG]
     
  7. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Thank you for YOURE help.
    I have solid green.
    totally solid green no blinking or anything
    Want to fly on IOC just to be. N S E W'''' :)
    So, solid green is for home look???
    So I have to put him on a 10 m. Distance
    And do the home look???
    That's why is not starting???
    Boy, I wish didn't do anything on the software''''
    It was just flying perfect for like 30 batteries charges''
    With no problems'''
    GRACIAS.
     
  8. Andronico Gonzalez

    Joined:
    Oct 14, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I had a similar problem, I upgrade to 4.0 firmware and an alarm starts, in the software a window shows that the upgrade had a failure and needed to restart the power of the phantom, I did it and know the phantom doesnt connects to the software and the alarm doesnt shut up. The led is not blinking in any color, just the bottom lights blinking twice the front lights in red and the back in green.

    Any help.
     
  9. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    sorry my friend
    im still on the same situation
    im plani g to send my phamtom
    to dji for fix every thing like when it was brand new
    it was perfect
    i just did that upgrade and since then
    every thing has been a night are,,,
    i havent fly in a month'''
     
  10. Driffill

    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    529
    Likes Received:
    3
    Make sure the USB cable is properly connected to the LED PCB board on the Inside of the phantom. When the computer is plugged in (via USB) the led should show a solid GREEN, if it doesn't then the cable could be loose.
     
  11. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    thank you
    i will check on to that
    once again
    thank you so much''' ;)
     
  12. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    any body out there with upgrading software 4.2 issues???
    i cant do mine'' :(
    thank you'''
     
  13. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    You have to upgrade the NAZA assistant software first, then it will let you upgrade to 4.2
     
  14. wantedcowboy777

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    how you guys doing???
    i bought the P2V. its great''
    i have a question''':)
    can i use the SD card from the P2V On a go pro??
    for upload to my editing program on my computer???
    cause i downloaded from the camera with my phone
    but if i open the dji app i can see the video
    but i dont see the video in my gallery for sharing to my computer
    i only see the video with the app but i dont see the video
    on the storage from the phone'''''
    any suggestions from any body????
    will apreciate''''
    thank you friends. :)