Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Help with range

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by Phanton v2+ newbie, Jan 13, 2015.

  1. Phanton v2+ newbie

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Having done all these upgraded arial mods both to transmitter and quad I'm still only getting 3000ft range. Anyone got any ideas or suggestions on what I'm doing wrong.
    The arials are all lhcp
    Thanks
     

    Attached Files:

  2. dalebb

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    429
    Likes Received:
    135
    Location:
    Bakersfield, Ca.
    It looks like that should do 2 or 3 miles.
     
  3. Phanton v2+ newbie

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    That's what I've been told but can't understand why it's not.
    Wifi was still sold but I lost control signal
    Also transmitter is still in fcc mode
     
  4. TuT

    TuT

    Joined:
    Nov 30, 2014
    Messages:
    130
    Likes Received:
    3
    Location:
    Sydney, Australia
    Those transmitting antennas are very directional. You'll have to keep them pointed at your quad.
     
  5. Phanton v2+ newbie

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    How do I keep them pointed at the quad if I can't see it.

    What do I need to change to help this
    Cheers
     
  6. Phanton v2+ newbie

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0