Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

HELP - Can't fly

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by scooter339, Jun 22, 2014.

  1. scooter339

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grand Junction, Colorado
    I need some help. I've done everything I know to do. Here's what's happening:
    The RC is calibrated. All channels normal.

    I run the P2 assistant, the Phantom shows good compass calibration and mod values. I'm in non-Naza mode.

    When I power cycle, I get two solid red lights at the tail.

    When I go back to PT2 assistant the T channel went from 0 to the left.

    I recalibrate the controller and all is well.

    But, I get two solid red lights after I power cycle.

    Additional information:

    I mistakenly had the GPS cable plugged into the Naza for an hour or so, I found the right spot on the circuit board.

    When the P2 cycles up without the RC, it flashes yellow rapidly at the tail.

    When I turn on the controller, the yellow indicators go to solid red.

    Recently I installed a new rotor being careful to match the red-yellow-black solder points to the rotor directly across from the new one.

    Is it possible the Naza is the problem?

    I'm out of ideas.

    Thanks in advance.
     
  2. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    When you first power on the Phantom (with the controller powered on), do you see the quick repeated green-yellow-red-green-yellow-red flashes as the tones sound? Or does it immediately just go straight to the red flashes?

    Also, do I understand correctly that the red flashes you see now are always red-red.....red-red.....red-red? No more/no less, at the same pace?
     
  3. scooter339

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grand Junction, Colorado
    Yes, every time.