Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

HDMI output to put simulator on TV?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by fly_it, Oct 3, 2015.

  1. fly_it

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    70
    Likes Received:
    24
    Location:
    Zhengzhou, Henan, China
    I'm purchasing a Phantom 3 next week and want to begin learning how to operate via the simulator. I'm curious though... is it possible to use the HDMI output module to see the simulator and gauges/information on my TV?

    These forums and you guys are awesome, btw. I've been reading them for a couple months while considering this purchase and have learned a lot. Thanks for sharing all your knowledge and experience on here!
     
    #1 fly_it, Oct 3, 2015
    Last edited: Oct 3, 2015
    ViperNuke likes this.
  2. jryser

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    328
    Likes Received:
    118
    Location:
    Indiana
    HDMI does not show anything but what the camera sees - at least on my Varizoom gear. I would be curious to know if you will on your TV.


    Sent from my PT beating heart
     
  3. ViperNuke

    Joined:
    Dec 24, 2014
    Messages:
    318
    Likes Received:
    103
    Nope that won't work, but if you have an apple device and an apple tv you can airplay the simulator to your Big sceen tv.... or using a hdmi cable if you have a nvidia shield.... there are prolly other ways to do it using android devices...
     
    fly_it likes this.
  4. fly_it

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    70
    Likes Received:
    24
    Location:
    Zhengzhou, Henan, China
    I do have an Apple TV and hadn't even though of that. Thanks!