Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Have new v3 remote with old v2 vision+

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by yrdbrd1, Mar 11, 2015.

  1. yrdbrd1

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Hey all....Having a hell of a time to get new v3 remote to control vision+2. Now cant even see camera on app. WTF am I doing wrong?
     
  2. J Dot

    Joined:
    Apr 10, 2014
    Messages:
    1,756
    Likes Received:
    895
    Location:
    Sarasota, FL. USA!
    What have you done so far?
    Just need a bit more info, so we can
    Help you!
    Thanks!

    J Dot
     
  3. yrdbrd1

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Have updated software. Have it to the point where the remote will control quad but I cannot control the gimbal with either app or thrumb wheel.
     
  4. bbfpv

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    3,744
    Likes Received:
    1,092
    Location:
    Long Island, NY
    You have to calibrate the gimbal control too.
     
  5. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,850
    Likes Received:
    5,556
    Location:
    US
    yrdbrd1, try calibrating your remote controller like this:

     
    #5 msinger, Mar 12, 2015
    Last edited: Nov 4, 2015
  6. yrdbrd1

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Have tried to calibrate controller many times. When I move the thumb wheel it does nothing in RC assistant.
     
  7. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    567
    Location:
    Sydney Australia
    If you have connected the USB to the transmitter and all other sticks move except the X1/Ch7 slider then possibly a loose connection in the transmitter. If you don't want to void you warranty, send it back.