Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Groundstation on Samsung S5

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by vagspel, Jul 5, 2014.

  1. vagspel

    Joined:
    Jul 3, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    When enabling ground-station under settings and making a waypointtrack, hitting go I get a messages ~~activate GPS mode.
    The setting is Nasa-M and S1 is all the way up but still the display on the app is ATTI. How do I get in to GPS mode??
    //gunnar
     
  2. Mal_PV2_Ireland

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    1,231
    Location:
    Dublin Ireland
    Ive had that same problem on my galaxy tab3. I've just exited out of the app and went back into it and its back in gps on the app.
     
  3. vagspel

    Joined:
    Jul 3, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Thanks I will try again!
     
Loading...
Similar Threads - Groundstation Samsung Forum Date
working on the groundstation DJI Ground Station Feb 20, 2017
PC Groundstation will be dead at 12 december and will no longer work DJI Ground Station Nov 6, 2015
Groundstation Fly away DJI Ground Station Oct 6, 2015
PC Groundstation why no red lines in thumbpins? Pro/Adv Discussion Sep 15, 2015
Is it just "Waypoints" or "GroundStation"? (or both?) Pro/Adv Discussion Sep 14, 2015