Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Grounded and don't know why?

Discussion in 'Phantom 2 Vision Help' started by Darth Invader, May 12, 2015.

  1. Darth Invader

    Joined:
    May 2, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Was flying fine. Decided to wrap my Phantom with a custom wrap. Next day, started up, checked out fine, then on startup, motors twitched and never got to full speed. Didn't get off the ground. Thought it was the wrap, returned home and took wrap off.

    Now nothing. With GPS lock and Naza-mode, nothing. Opened she'll to check connections, all is good.

    When I restart the Phantom it runs the warm up and shows good to go, but when I move sticks to start up, it either has no lights, and does nothing, or is solid red till I let off the sticks, then back to blinking green and red. At a loss? No clue.

    But one thing is different- the power on sound is muffled bad. Can't hardly hear it. That started when the problem started. Need help.

    How to restore it all to default?
    Got stage 2 fvplr on the way and wanna use it before I ship out to sea again. Thanks
     
  2. Darth Invader

    Joined:
    May 2, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,056
    Likes Received:
    5,611
    Location:
    US
    Solid red means there is some kind of error:

    [​IMG]

    Connect your Phantom to the Phantom Assistant application and see if any error messages pop up.
     
  4. Darth Invader

    Joined:
    May 2, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Already had it connected and says all is well.