Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Ground Station ?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by KAD, May 29, 2015.

  1. KAD

    KAD

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    40
    Likes Received:
    2
    Location:
    WC MN
    Is it correct that there is no ground station available for the P3 ?
     
  2. UKFlyer

    Joined:
    Jul 20, 2014
    Messages:
    505
    Likes Received:
    64
    Location:
    Midlands, UK
    Correct, no Ground Station as yet on the P3.
     
  3. danjordrone

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    207
    Likes Received:
    29
    Is ground station ever likely to come for the p3
     
  4. UKFlyer

    Joined:
    Jul 20, 2014
    Messages:
    505
    Likes Received:
    64
    Location:
    Midlands, UK
  5. danjordrone

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    207
    Likes Received:
    29
    Thanks for that i didnt realise it took a while for the p2 to get ground station to
     
  6. joeg1717

    Joined:
    May 22, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    3
  7. danjordrone

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    207
    Likes Received:
    29
    Many thanks for that im using an air2 so guess im waiting longer
    I have got a samsung s6 mind so i may well try my s6
     
  8. Atom1234

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    101
    Likes Received:
    5
    What is ground and how will it help us?
     
  9. rhoffart

    Joined:
    May 11, 2015
    Messages:
    406
    Likes Received:
    189
    Location:
    Boerne, Texas