Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Ground Station connection issue

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by SDHQSERENA, Jun 13, 2014.

  1. SDHQSERENA

    Joined:
    Jun 12, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have a phantom 2 with gimbal and go pro 3, Im having trouble getting the data link for the ground station to connect, it seems like it something wrong with the drivers in the software, I used the disk that came with it and downloaded from the site as well. Any ideas on what I should try next?
     
  2. madsonp

    Joined:
    Apr 26, 2014
    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Location:
    Montana U.S.A.
    I'd say a good place to start is to post this question in the Ground Station section of this forum. You might have better luck getting an answer there. You can find it here: viewforum.php?f=28
     
  3. SDHQSERENA

    Joined:
    Jun 12, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
Loading...
Similar Threads - Ground Station connection Forum Date
GROUND STATION problems connection with P3 PRO Pro/Adv Discussion Jan 7, 2017
connections for air-side ground station DJI Ground Station Dec 11, 2014
Can't get a connection on PC Ground Station DJI Ground Station Aug 29, 2014
Ground Station Keeps Dropping Connection, Short Range DJI Ground Station Aug 28, 2014
Ground Station Connection Problem Phantom 2 Vision Discussion Apr 8, 2014