Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

GoPro 4 and no FPV video signal! Annoyed!

Discussion in 'Zenmuse H3-3D/H4-3D GoPro Gimbal' started by stevet, Nov 21, 2014.

  1. stevet

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Francisco
    Ok, I have 2 Phantom 2's one with a H2D and one with a H3D. I just got a GoPro 4 and well come to find out when I wanted to do a flight on the H2D , I saw no video. I thought something was wrong till I got home and read that people where having issues with that gimbal, so I put it on my other Phantom that has the H3D and low and behold it doesnt have video on FPV either :( WTF.. I guess I have one of the first H3D's.

    Are their any easy solutions or parts that could be ordered in the US to get this working on both the H2D and or 3D.. guess I can keep my old gopro on my H2D for now..

    Sigh..
     

    Attached Files:

  2. UrAwFuL

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    622
    Likes Received:
    12
    Location:
    Los Angeles, CA
    Trade your v1 for a v1.1. :lol:

    That's what I did! :D
     
  3. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    568
    Location:
    Sydney Australia
    It doesnt support hero port on the back for GoPro 4.

    I know the 1.1 can revert back from the side USB to the rear port by pruchasing a $20 "part 56". Can the 1.0 convert to the 1.1 with a $8 usb part?
     
  4. stevet

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Francisco
    How did you go about doing this? I have had the 1.0 since they first came out, be a hard sell to try to get a company to give me a 1.1??
     
  5. stevet

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Francisco
    Good question.. I would love to know..
     
  6. stevet

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Francisco
    So I found another thread and a video that explains on how to convert your H3-2D or H3-3D version 1 to work with the gopro 4.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w7wVMzF28pY[/youtube]

    I ordered the part from Amazon, also B&H Video has this part as well.

    Amazon http://www.amazon.com/gp/product/B00MMW7X36/
    Google Results for this part http://goo.gl/epkj2r

    Ill keep this thread updated on my success, the good thing about this it will also work with my Hero 3+ etc.