Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

GoPro 3D?

Discussion in 'Photos and Video' started by gazchap, Dec 21, 2013.

  1. gazchap

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Has anyone tried to make 3D video using two GoPros strapped to their Phantom?

    If so, how did you mount them?
     
  2. Driffill

    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    529
    Likes Received:
    3
    It's been done :)

    I can't dig up the threads, but I suggest you search the forum or you tube for 3d phantom video . . .

    I'll give you a hint, the user who done it was martcerv!
     
  3. peter nap

    Joined:
    Nov 21, 2013
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Martincerv is also one of the resident gurus on GoPro forums. Pretty talented fellow with good in depth explanations.
     
  4. Driffill

    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    529
    Likes Received:
    3
    +1

    His set up was using hero3 cameras, and all syncing etc had to be done manually, quite an incredible task!
     
  5. martcerv

    Joined:
    May 27, 2013
    Messages:
    1,002
    Likes Received:
    2
    Yea I did do a bit of 3D using a pair of hero 3 blacks and a custom mount, all manually synced and also manually adjusted into 3D format. The GoPro 3d setup only works with hero 1 and 2 cams and those in the housing may be getting a little heavy for a phantom.

    No way of getting 2 gopro's on a gimbal which would be ideal :mrgreen: but maybe I will try that on my next larger multi build.

    Here is how I had mine mounted

    [​IMG]

    Here is a video trying it out, you may need to view at youtubes site for 3d options as the embed may not work properly with 3d format videos.

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f9t50dLsa3A[/youtube]