Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Go Pro?

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by CardiacKid, Apr 26, 2016.

  1. CardiacKid

    Joined:
    Apr 20, 2016
    Messages:
    112
    Likes Received:
    12
    Location:
    Phoenix
    If I wanted to put a go pro on my phantom 3 standard....what's the process? New gimbal or hair a camera?


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    24,260
    Likes Received:
    7,367
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    You cannot attach a GoPro camera to the DJI gimbal and there are no compatible gimbal replacements. You could mount it on your Phantom though with a 3D printed mount, zip-tie, etc.
     
  3. chapy23

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    224
    Likes Received:
    40
Loading...
Similar Threads - Pro Forum Date
P3Pro repair - got a refurb Pro/Adv Discussion Today at 8:03 AM
Won't connect to osmo after flying phantom 3 pro Pro/Adv Discussion Today at 2:11 AM
Insane GoPro mini drone hack. How to do it? Off Topic Yesterday at 11:15 PM
Prop Motors Overheating? Pro/Adv Discussion Yesterday at 7:52 PM
Phantom 4 image problems Phantom 4 Help Yesterday at 5:39 PM