Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Go Pro camera

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by johan.smit, Mar 13, 2016.

  1. johan.smit

    Joined:
    Jan 28, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Is there someone out there that fit a Go Pro on a Phantom 3. If so, please give me some info please. Do's and don'ts
     
  2. JamesG2571

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    210
    Likes Received:
    91
    If your wanting to mount a GoPro on a phantom the phantom 2 is the phantom for you as you can get the zimuse gimbal for the GoPro!

    But to answer your question no you can't fit a GoPro onto a phantom 3.

    Also why would you want to fit a GoPro onto a P3 Anyway?? Just wondering ...


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  3. Air Ontario

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    500
    Location:
    U.S./ Canada
    Yes I did temporarily(a week). I had no FPV, just a launch and recover, pull SD, download, view. Rinse and repeat. See thread below and my pics at bottom, page 2

    Crash and Burn, Kansas edition. Gimbal Toasted
     
Loading...
Similar Threads - Pro camera Forum Date
Places to buy Pro/Advance camera ribbon cable part 49. Pro/Adv Discussion Jun 20, 2017
phantom 3 pro camera board Pro/Adv Discussion Jun 18, 2017
I want to buy a used P4 PRO camera module Phantom 4 Pro Discussion Jun 17, 2017
Phantom 3 pro camera General Discussion Jun 8, 2017
New Phantom 4 Pro - No camera signal, No gimbol control and No SD card recognised. Urgent help Phantom 4 Pro Help Jun 5, 2017