Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

go app connection

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by kingfisher555, Mar 19, 2016.

  1. kingfisher555

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    391
    Likes Received:
    62
    Location:
    Capac Mi USA
    I have a strange problem I did my firmware update on my new pro and when I connect the app it don't show I'm connected in the app to wifi but everything is working. Gives me camera view and I can control the camera and I did a test flight. tells me home point is updated but in the wifi settings it shows no phantom .
     
  2. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,064
    Likes Received:
    1,627
    Location:
    San Francisco, CA
    App for P3Pro doesn't show your connection to WiFi. If your device is connected to WiFi, app will be connected too. P3 doesn't connect to RC wifi for pro, it has its own network.
     
  3. kingfisher555

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    391
    Likes Received:
    62
    Location:
    Capac Mi USA
     
  4. kingfisher555

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    391
    Likes Received:
    62
    Location:
    Capac Mi USA
    I was a bit confused there for a min .Thanks that makes since
     
    #4 kingfisher555, Mar 19, 2016
    Last edited: Mar 19, 2016