Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Glonass or Not

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Paul Schulze, May 20, 2016.

  1. Paul Schulze

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    197
    Likes Received:
    33
    Is the dji p3s physically able to receive glonass data if it had the proper firmware?


    Sent from my iPad using PhantomPilots mobile app
     
  2. flpholt

    Joined:
    Jan 27, 2016
    Messages:
    4,196
    Likes Received:
    1,580
    Location:
    palm harbor florida
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    24,133
    Likes Received:
    7,322
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    It cannot due to the type of GPS receiver it uses. You could probably upgrade the GPS receiver, but I haven't seen anyone try it yet.
     
Loading...
Similar Threads - Glonass Forum Date
Upgrading P3S gps to P3A dual gps/glonass Standard/4k Discussion Dec 29, 2016
Standard Glonass for P3 std Phantom 3 Help Jun 9, 2016
GPS and GLONASS Standard/4k Discussion Jan 5, 2016
Installed - Ublox M8N Glonass GPS / Compass Phantom 1 Discussion Dec 9, 2015
P3 ability to lock on GPS/Glonass vs P2 Pro/Adv Discussion May 16, 2015