Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Gimbal mode on android 1.2.0 app disappeard

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by 30secs, Jun 25, 2015.

  1. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    Running latest everything.. i used to have the gimbal mode option but i don't see it anymore on my phone or tablet. running 1.2.0.

    are you guys experiencing this? not sure what happened?
     
  2. BrewserB

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    159
    Likes Received:
    15
    Location:
    Colorado
    I can't answer that but I've always been an Apple guy and used a Nexus initially but I couldn't deal with non updates that pissed me off. I'll stick with the iPad going forward.
     
  3. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    Can anyone chime in. Do you have gimbal mode on Android?
     
  4. gfredrone

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    191
    That's for the inspire and matrice. It goes away when the app connects to a P3.
     
  5. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    Oh that makes sense. Maybe you can help me with another issue... The app shows I have two profiles.. One being an inspire. I don't have an inspire.. How can I delete it?
     
  6. gfredrone

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    191
    I don't think a user can delete a profile/edit a craft. Everything in that area is linked to the account you signed up with so it sounds like a DJI server issue. I'd contact DJI support if it bothers you.
     
  7. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    It's funny at first the gimbal mode showed up then it went away.. I guess when I plugged the phantom in
     
  8. Brianroberts

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    10
    I don't mean to sound like am ***, but how is this anything other than slightly relevant (and admittedly not helpful)?
     
  9. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    7,695
    Likes Received:
    3,424
    What happened is that you didn't connect your Phantom or you didn't look hard enough.
    It's still there in 1.20 ...
    [​IMG]
     
  10. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    Not what I'm talking about..
     
  11. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    7,695
    Likes Received:
    3,424
    Perhaps if you explain what you are talking about we can help you find it.
     
  12. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    Thanks meta. It was already answered. the gimbal mode in the HUD, not the settings. Not available for p3 yet.
     
  13. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    Though in our case it should be called "heads DOWN display"? Haha