Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Standard Gimbal Crazy

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by ColtonR40, Sep 5, 2016.

  1. ColtonR40

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Well I crashed my drone the other day. Hit a tree and ripped the camera off the gimbal arm didnt break but I did have to get a new piece where the vibration dampeners connect and had to reconnect the wires. Now when i turn it on it just violently shakes. Ive tried to fix it but im lost
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,865
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
    Check these things:



     
  3. ColtonR40

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Both of those seem to be in check but I noticed the light on the gimbal is red on my drone when I turn it on. In the topen video it flashes green.
     
  4. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,865
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
    Red means there is a system error. It might be time to send it away to a repair shop.


    BlinkPatterns.png
     
    jointeffort likes this.
  5. ColtonR40

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Only blinked twice. Put the SD card in and it's solid green. Still have gimbal overload and the camera almost vibrates.
     
  6. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,865
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
    Please upload a video so we can see what you're describing.
     
  7. ColtonR40

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0

    here is a link.
     
  8. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,865
    Likes Received:
    5,558
    Location:
    US
    What do you think about this one @hunch?
     
  9. hunch

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    225
    oh that's too easy msinger :)

    pitch sensor board has a crack on the potentiometer.
     
  10. ColtonR40

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Can I fix that?
     
  11. ColtonR40

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Can I fix it