Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

FPV Kit For Phantom 2

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by thedronedude, Mar 31, 2015.

  1. thedronedude

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    400 Feet Above
    Hi all!

    I'm looking to add an FPV kit to my Phantom 2 v2. I have an H3-3D Gimbal and the Hero 4 Black camera. I want a complete kit that includes also telemetry data (like the iOSD).

    Can someone recommend a complete system that I can add to my UAV?

    I want it mainly for framing my video shots.

    Thanks for your help in advanced.
     
  2. TeamYankee

    Joined:
    May 30, 2014
    Messages:
    491
    Likes Received:
    42
    Location:
    Swansea, Wales, UK
  3. Marlin009

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    1,091
    Likes Received:
    515
    Location:
    West Coast of Florida
    thedronedude likes this.
  4. thedronedude

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    400 Feet Above
    Will this work on the Phantom 2 V2? How is the performance of it? What's your setup?

    Thanks for your help!
     
  5. Marlin009

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    1,091
    Likes Received:
    515
    Location:
    West Coast of Florida
    I have a P2 non vision V2, H3-3D gimbal and a Hero 3+ Black. I've only flown a few times with it but so far so good. Can't give you any feedback on range as I've only gone a couple hundred yards, just getting used to it. Absolutely love the gimbal and getting the telemetry data on the screen. :cool:
     
  6. thedronedude

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    400 Feet Above
    Mine will be the same as yours. Not huge ranges, so it sounds like a really great deal! I thinking I'm going to get it. So can I email you for installation help? Just kidding! Thanks for your information.
     
  7. thedronedude

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    400 Feet Above
    I just bought it! I also added the R/C strap for the monitor and an extra battery for the Pearl. Can't wait to get it and install it. Now, I spoke with the guy there and he recommended that I install the iOSD along with the transmitter outside and not inside the Phantom because of heating issues. How did you install yours? Also, since yo have the H3-3D, was the controller for the H3-3D inside the Phantom or outside? Mine is outside, so I guess I'll have to move it inside.
     
  8. Marlin009

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    1,091
    Likes Received:
    515
    Location:
    West Coast of Florida
    The TX for sure needs to be outside. I mounted the IOSD inside in the front, there's just enough room. I mounted the anti-interference board next to the Naza with double sided tape. I have the V2 version of the gimbal so it does not have the GCU.
     
  9. Marlin009

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    1,091
    Likes Received:
    515
    Location:
    West Coast of Florida
    Also, I move the canbus inside and mounted it to the board by the AI board. I mounted them both on the right side if you are looking at it from the front.
     
  10. Marlin009

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    1,091
    Likes Received:
    515
    Location:
    West Coast of Florida
    These pics show an anti-interference board installed in the same place I put mine.
     
  11. thedronedude

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    400 Feet Above
    ??? Which pictures?
     
  12. Marlin009

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    1,091
    Likes Received:
    515
    Location:
    West Coast of Florida
    thedronedude likes this.
  13. thedronedude

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    400 Feet Above