Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

FPV interference in Phantom 2 with zenmuse h3 3d

Discussion in 'FPV (First Person View)' started by d_mourtzis@yahoo.gr, Dec 8, 2014.

  1. d_mourtzis@yahoo.gr

    Joined:
    Dec 7, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I recently bought the Phantom 2 and an fpv kit.

    I have the SkyZone TX51W transmitter (http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Search=1wa)
    and the SkyZone RC305 receiver (http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... eiver.html)
    with the immersion RC Fat Shark SpiroNet antennas.

    Video transmission works perfectly when i connect the gopro directly to transmitter but when video passes through the zenmuse H3-3D (1.1v with USB Ribbon Cable) i have this kind of interference
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/938 ... erence.MOV

    I have also noticed that the fpv range is unusually poor (30 meters) even though i have 1000mW transmitter with Fat Shark SpiroNet antenna!

    Can anyone help me?
    Thanks in advance
     
  2. d_mourtzis@yahoo.gr

    Joined:
    Dec 7, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
  3. graves14

    Joined:
    Nov 13, 2014
    Messages:
    27
    Likes Received:
    15
    Side scrolling... hmm. Seems like a PAL versus NTSC thing, although when I had that issue it was vertical scrolling I think. Check to be sure everything is running with the same settings.
     
  4. d_mourtzis@yahoo.gr

    Joined:
    Dec 7, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Gopro is in Pal! What else do i have to change? I 've also tried the NTSC selection and it is the same!
     
  5. AerialCinemaGuy

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    54
    Likes Received:
    2
    Did you try NTSC? looks like the wrong signal format coming through both monitor and GoPro need to be in the same standard, either PAL or NTSC
     
  6. d_mourtzis@yahoo.gr

    Joined:
    Dec 7, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I've tried both in Gopro and nothing changed!