Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Flytrex

Discussion in 'Phantom 2 Vision Discussion' started by racr16, Mar 19, 2015.

  1. racr16

    Joined:
    Jan 13, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Has anyone used Flytrex on their vision 2?
     
  2. Fplvert

    Joined:
    May 28, 2014
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    708
    Location:
    Southern Idaho USA
    :D
    I have a Flytrex Core 2 on both my Phantoms. Many places I fly have limited cell coverage, so no live for me.

    This is how I mounted them (sticky pad on front landing gear).
     

    Attached Files:

  3. MrTommy

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    197
    Likes Received:
    19
    Location:
    Carson City, NV
    I've got Flytrex Core 1 on my P2V. It's kinda alright. The files it saves do not have date stamps so you have trouble determining which file to upload. I delete all of them after uploading a mission, but Flytrex creates a file every time you turn the Phantom on. It gets hard to pick which one to upload. I contacted them to see if they were going to fix that and was told they were working on it. That was about a year ago - and still no fix. Maybe they fixed it on Core 2. They don't 'support' Core 1 anymore. I was offered a chance to upgrade to the Flytrex Live 3G for a discounted price if I sent back my Core 1, but like Fplvrt, I don't always have cell coverage here in Nevada so that's out. Besides, even with the discount it's more than I want to spend.

    The other problem I asked them about was the inability to upload a video once you've uploaded a 'mission'. I would want to work on the raw video before I uploaded it so it would be some time later. I'm thinking maybe you can with Core 2, but I can't do that with my ancient Core 1. I was hoping because I was an early supporter of this company I would be given some assistance in this case. Uhh, no. I don't even see where they offer Core 2 anymore. Am I missing something somewhere?
     
  4. Fplvert

    Joined:
    May 28, 2014
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    708
    Location:
    Southern Idaho USA
    :D
    Core 2 still available. http://www.flytrex.com/shop/

    I have posted a video on one mission. The only problem with that is when you click on the mission, the video plays. :roll:
     
  5. MrTommy

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    197
    Likes Received:
    19
    Location:
    Carson City, NV
    Thanks Fplvert. Nice to know they haven't done away with the basics.
     
  6. loquacious

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    I use the Flytrex Live 3G with the canbus adapter to power it and it works great!
     
  7. johnp44

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    338
    Likes Received:
    75
    I use two of the Live 3G in my Phantom 2's. They work great. I wish I could say that about the new one for the P3.