Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Fly Inside

Discussion in 'Phantom 2 Vision Discussion' started by krsdj1, Sep 20, 2014.

  1. krsdj1

    Joined:
    Feb 5, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Location:
    Long Island New York
    I was wondering if anyone tried to fly inside,I understand you wouldn't get a GPS signal,If it was possible to fly inside what mode would i fly in ?
     
  2. N017RW

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    6,256
    Likes Received:
    1,617
    Location:
    Palm Beach Co.- FL
    Yes- I have and do fly inside my garage and a warehouse I have access to.

    Atti. mode 95% of time, Manual mode the rest.
     
  3. ProfessorStein

    Joined:
    Jun 20, 2014
    Messages:
    1,136
    Likes Received:
    3
    Location:
    Portland, OR
    Brave man!
     
  4. rrmccabe

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    358
    Location:
    Ankeny, Iowa
    Atti doesnt bother me. I have no fear of flying in and through garage.

    Don't have enough balls for manual :)
     
  5. krsdj1

    Joined:
    Feb 5, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Location:
    Long Island New York
    Ok cool I just don't want the quad to go haywire and crash into anything
     
  6. ProfessorStein

    Joined:
    Jun 20, 2014
    Messages:
    1,136
    Likes Received:
    3
    Location:
    Portland, OR
    It's all in your hands, young padawan
     
  7. N017RW

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    6,256
    Likes Received:
    1,617
    Location:
    Palm Beach Co.- FL

    Thanks, but I cut my teeth on 450 CP fly-barred helis which only had yaw stabilization.

    Flying indoors in a/c makes it much more bearable in S. Fl heat and humidity.

    Now of course the CP helis are fly-barless and have FCs which basically turn them in Phantom type platforms.