Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional fIRMWARE UPGRADE DISASTER

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Red, Aug 2, 2016.

  1. Red

    Red

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    coNTROLLER DOWNLOADS VERSION 1.6... WHY? hAVE version 1.9 for aircraft and it has been upgrading for over two hours, how long does it take?
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,059
    Likes Received:
    5,611
    Location:
    US
    The Phantom and remote controller firmware versions should not match. Those are the latest versions.
     
  3. Red

    Red

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    and 2 + hours to upgrade the aircraft? and now the micro card will not stay in the gimbel
     
  4. Red

    Red

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    restarted the upgrade with the cable but have many flashing lights and no sound,,, is it working?
     
  5. Last Chance

    Joined:
    Jul 25, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    8
    Shouldn't take two hours.... Good luck.
     
  6. Red

    Red

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    why will the micro sd card not stay in the aircraft? I have several, none of them do
     
  7. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,059
    Likes Received:
    5,611
    Location:
    US
    If your memory card does not click in, you'll have to send your Phantom back to DJI to get it repaired. Others here have had the same problem.
     
  8. Red

    Red

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    better yet i will send it back and tell to shove it where the sun does not shine, it is a total piece of crap and they provide absolutely no service.
     
  9. Red

    Red

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I tried using the cable as well but that does nothing either.