Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Firmware update pilot app keeps saying it needs to be

Discussion in 'Firmware' started by Gervin, Jun 26, 2015.

  1. Gervin

    Joined:
    Jan 16, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    3
    Location:
    Lafitte, Louisiana
    Question Guys,, I did the firmware update on my P3A the day it came out (1.2.8 ), flew a few times since then everything was fine , I turned on my new tablet and controller today to check everything out and its telling me it needs a firmware update phantom and controller I know they didn't have any new updates that came out since the one I have. Any ideas? I tried redoing everything and I get the results text message after trying when I check the card on the computer that the firmware on the card is identical or older after I try and check the results on both the phantom and controller. sorry if this has ben asked but I looked until I had a headache and didn't see it , thanks in advance
     
  2. Sheets7777

    Joined:
    Apr 23, 2015
    Messages:
    76
    Likes Received:
    17
    Location:
    Eure, NC
    Good question I use an Android and the pilot app says connect to internet to update but I know it's already latest firmware.
     
  3. Nfhkrew13

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    it is for the mobile app itself not the aircraft..
     
  4. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun
    If the tablet / phone is not connected to internet it will always say it needs an update as it can't confirm.
     
    Toddzilla likes this.
  5. Gervin

    Joined:
    Jan 16, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    3
    Location:
    Lafitte, Louisiana
    Thanks guys