Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Firmware reinstall P3S

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by AngryBird, Mar 28, 2016.

  1. AngryBird

    Joined:
    Feb 1, 2016
    Messages:
    192
    Likes Received:
    55
    Location:
    Lithuania
    Hi,
    I`m having some annoying issues after last firmware update so I need to reinstall this firmware.
    1. Do I have to install older version of firmware in order to reinstall the latest ?
    2. Where can I download firmware? In dji website I can find it only for P3Adv and P3Pro.
    3. Can a firmware be reinstalled by moving file to SD card`s root directory and started my bird?
     
  2. Nobler

    Nobler Guest

    What is it doing? Range decrease by chance?
     
  3. Gary M

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    464
    Likes Received:
    132

    Go to this thread and talk to Msinger

    Flight record vs Screen recorder
     
  4. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    2,627
    Likes Received:
    364
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031
    I have never seen / read anybody down grading a firmware on a PS3.
    Most important is what is the issues?
     
  5. yankee65

    Joined:
    Jan 24, 2016
    Messages:
    102
    Likes Received:
    17
    Mine just started acting retarded. Didn't update the bird just had an update on the go app. First time flying since and took 10 minutes for imu to warm up, then trying to start the bird saying information problem contact Dji support. Shut off try again now wants compass calibration, failed 3 times. Finally flying yesterday but **** what a pain in the ***, I'm losing interest in this fast


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  6. AngryBird

    Joined:
    Feb 1, 2016
    Messages:
    192
    Likes Received:
    55
    Location:
    Lithuania
    When I loose RC signal, RTH starts and the bird goes to home point, but the problem is, I can`t regain control when it`s back near me. I see only live video, but RC signal is 0, even it`s 5 meters away from me.
    I need to restart my drone after it lands to get control again.