Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

DronePan

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Dermot, Oct 15, 2015.

  1. Dermot

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Hi
    does DronePan work on p3p

    Regards
    Dermot
     
  2. PhotoPilot4Fun

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    3
    Location:
    Saratoga Springs, NY
    Yes it does as well as p3a. Search the threads and you'll find plenty of info.
     
  3. GadgetGuy

    Joined:
    Jun 18, 2015
    Messages:
    5,470
    Likes Received:
    1,571
    Only with the Beta of Dronepan for the P3. Don't try using the App Store Dronepane (designed ONLY for the Inspire1 currently) on any P3!
     
Loading...
Similar Threads - DronePan Forum Date
Phantom 4 Pro not compatible with DronePan Phantom 4 Pro Discussion Dec 4, 2016
DronePan Phantom 4 Help May 22, 2016
App like DronePan for P4? Phantom 4 Help Apr 8, 2016
DronePan problem... Pro/Adv Discussion Oct 14, 2015
dronepan software Pro/Adv Discussion Sep 29, 2015