Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

does the app give telemetry

Discussion in 'Phantom FC40 Discussion' started by scole, May 23, 2014.

  1. scole

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    I was able to connect my galaxie tab 4 to the fc40 camera but I didn't see any distance or altitude data, is that possible?
     
  2. mb_guy

    Joined:
    May 5, 2014
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Location:
    Winnipeg, MB. Canada
    Not on the fc-40
     
  3. 2014fc40

    Joined:
    Feb 15, 2014
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Not even a flight timer. I could complain about telemetry. But I,d be happy if they,d just make the IPAD App look like a second year programming student wrote it......
     
  4. scole

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    I bought the stupid tab just to see how high I am, you cant see the screen very good in daylight either. at least the tab is a new toy to learn.
     
Loading...
Similar Threads - does app telemetry Forum Date
Standard Why does DJI Go app lose cached map? Phantom 3 Help May 15, 2017
Controller wouldn't charge, now it does? What the heck could have happened? Pro/Adv Discussion May 14, 2017
Professional Nexus 9 tablet does not prompt dji go app Phantom 3 Help May 6, 2017
How long does it take to get approval to fly in controlled airspace? Rules and Regulations May 1, 2017
Amazon tablet. Does anybody know if the Amazon tablet will run the DJIGo 4 app? General Discussion Apr 29, 2017