Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Does Phantom 2 transmitter and battery work on P3 Standard?

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by EyeGuy, Sep 26, 2015.

  1. EyeGuy

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Does Phantom 2 transmitter and battery work on P3 Standard?
     
  2. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    3,696
    Likes Received:
    548
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031
    Nope, but I wish
     
  3. garrock

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    466
    Likes Received:
    48
    Location:
    Portsmouth Ohio USA
    If anyone finds information where someone is trying to check if the P2V+ WiFi Range Extender Module will repeater the P3S WiFI downlink... please forward that intel to me. Much Appreciated !

    The 5.8ghz RC uplink control is a separate issue (and there will be a solution for that.)
     
Loading...
Similar Threads - Does Phantom transmitter Forum Date
The new Phantom Transmitter - does not blink/beep? General Discussion Nov 19, 2013
What Does This Number Mean (Image enclosed) Phantom 4 Pro (DJI Go 4) Phantom 4 Pro Discussion May 14, 2017
Phantom 4 pro + camera dial (left side) wheel doesn't work Phantom 4 Pro Help May 13, 2017
Does Phantom 4 Pro+ screen overheat? Phantom 4 Pro Discussion May 11, 2017
DJI Phantom 4 controller doesn't start charging an iPhone 7 Phantom 4 Discussion Apr 17, 2017